Aurubiksen kesähaku 2018 on käynnistynyt!

Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 300 työntekijää 16 tuotantotoimipaikalla 11 eri maassa. Aurubis Finland Oy työllistää Porissa noin 240 henkilöä. 

Nähdäänkö kesällä?
Aurubis Finland Oy:ssä voit olla rakentamassa sekä omaa, että kansainvälisen yhtiön tulevaisuutta. Tuotannon, kunnossapidon ja hallinnon tehtävissä vaikutat osaltasi sekä tuotteen, että toiminnan laatuun yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Työturvallisuus, ympäristöasiat ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme.

Kesätyöpaikan haku

Noudatamme palkkauksessa teknologiateollisuuden työehtosopimuksia. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa kuinka pitkällä opiskelusi ovat, ja mahdollinen aiempi kokemus työtehtävistä yhtiömme tuotantoyksiköissä tai muissa toiminnoissa.

Asenne ratkaisee! Omalla oma-aloitteisuudellasi sekä oppimishalullasi ja –kyvylläsi voit vaikuttaa myös tulevaisuuden mahdollisuuksiisi. Jos olet teknisen tai kaupallisen alan opiskelija ja 18 vuotta täyttänyt, täytä hakemus viimeistään 28.2. ja hae kesäksi töihin itseäsi kiinnostavaan tehtävään.
Avoimet tehtävät eri toiminnoissa:

Kunnossapitotyö

Kunnossapitotöissä pääset käytännössä kokemaan teollisuuden tuotantolaitteiden korjaavaa ja ennakoivaa kunnossapitoa. Täällä perehdyt poikkeuksellisen suurien koneiden ja laitteiden huoltoon laaja-alaisesti; sähköpuolen ja mekaanisen huollon perustyöstä vaativiin automaatio- ja koneasennuksiin.

Työnjohto

Kartuta arvokasta esimieskokemusta osana työnjohtotiimiä. Tarjoamme tulevaisuuden tekijöille mahdollisuuden työskennellä esimiestehtävissä tuotannossamme.

Tuotantotyö

Työ tuotannon puolella on monipuolista. Kuparivalimossa perehdyt ensin toimintaan kuparikatodien ja -romun hallinnassa. Valssaamon tuotannossa toimintasi keskittyy valssaukseen, hehkutukseen, leikkaukseen sekä pakkaukseen.

Talous

Toimimme juridisena osakeyhtiönä osana kansainvälistä pörssiyhtiötä. Talouspuolella pääset toimimaan osana tiimiä. Tehtäväsi keskittyvät reskontran hoitamiseen, raportointiin ja laskentaan. Lisäksi pääset myös tutustumaan talouden muihin mielenkiintoisiin toimintoihin.

Laatutiimi

Laatutiimissä pääset osaksi laadunhallintaketjua, ja työskentelet metallilaboratoriossa laboratorioteknikkojen kanssa. Metallilaboratoriossa tehtäviisi kuuluu näytteiden valmistus, testien suorittaminen ja tulosten käsittely.

IT-osasto

IT-osastolla pääset haastamaan osaamistasi monipuolisesti teknisten ratkaisujen parissa. Työskentelet uusien tietokoneiden ja oheislaitteiden asennus- ja ylläpitotehtävissä. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisia käyttäjätukipalveluja.

Myynti ja markkinointi

Myynti- ja markkinointipuolella pääset osaksi myyntitiimiä. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa lähetyksen ja laskutuksen toimista sekä asiakaspalvelusta. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla joten hyvä kielitaito on perusedellytys myynnin tehtäviin.  

Hae työtehtäviin täältä:

https://careers.barona.fi/tyopaikat/#/?search=aurubis